30% korting op alle bestellingen boven de €100 met de code: KORTING30

EXPERTS OP HET GEBIED VAN WATERPIJP PRODUCTEN.

Wij zijn uitgegroeid tot een uitermate goed georganiseerd bedrijf dat in staat is om bestellingen af te leveren in een zeer kort tijdsbestek. Groot of klein, elke bestelling wordt met passie en zorg afgehandeld om de tevredenheid van onze klanten wereldwijd te waarborgen. Ons team bestaat uit experts op het gebied van waterpijp tabak, waterpijp steentjes, waterpijpen en waterpijp accessoires. Wij verkopen onze producten aan consumenten wereldwijd via onze webshop.

Wij verkopen onze producten uiteraard ook aan groothandels, winkeliers en shisha lounges wereldwijd. Wij zijn de enige officiële importeur van de merken Milano en Gangsters live in: Nederland, België, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Heb je een groothandel, winkel of shisha lounge en ben je geïnteresseerd in onze producten? Klik dan hier voor meer informatie.

breng je waterpijpsessie naar een hoger level

Breng je waterpijpsessie naar een hoger level met onze luxueuze waterpijp producten van Gangsters live en Milano. Alle producten in onze webshop zijn van geselecteerde materialen en hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit een breed aanbod van rookwaren, waterpijpen en waterpijp accessoires. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en dan zal er altijd een medewerker klaar staan om je te helpen!

FAQ

INSTAGRAM @ VENDI.EUROPE

insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img
insta-img