30% korting op alle bestellingen boven de €100 met de code: KORTING30

SMOKE YOUR HOOKAH
SESSION IN STYLE.

MILANO

Milano is een wereldbekend merk dat behoort tot een van de leidende tabaksfabrikanten in de wereld: Gulbahar Tobacco International. Alle (waterpijp) rookwaren van Milano worden uitsluitend gemaakt van geselecteerde tabaksbladeren en steentjes. Daarnaast bevatten deze rookwaren natuurlijk alleen aroma’s die voldoen aan alle EU-wetgevingen. Consumenten vanuit de hele wereld herkennen Milano aan een scala van (waterpijp) smaken die zij aanbieden op de internationale markten.

Naast de productie van tabak en steentjes produceert Milano ook een scala aan luxueuze waterpijpen en waterpijp onderdelen. Milano heeft in de afgelopen jaren succes geboekt op de internationale markten met hun producten, waarbij het vooral in Duitsland en de Arabische wereld veel bekendheid geniet.  

GANGSTERS LIVE

Gangsters live (ook wel: G-live) is een waterpijp merk dat is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Gulbahar Tobacco International en Blue Label Tobacco. Net als bij Milano, worden alle rookwaren van G-live uitsluitend gemaakt van geselecteerde tabaksbladeren en steentjes. Daarbovenop bevatten de producten van Gangsters live ook alleen aroma’s die voldoen aan alle EU-wetgevingen. Alle producten van Gangsters live worden mede gefabriceerd door Gulbahar Tobacco International en zijn dus van dezelfde kwaliteit als alle producten van Milano.

Naast de productie van rookwaren produceert Gangsters live ook luxueuze waterpijp onderdelen. In het afgelopen jaar heeft Gangsters live al bekendheid vergaard in voornamelijk Duitsland waardoor dit merk in het assortiment van veel Duitse shisha winkels terug te vinden is. De merknaam in combinatie met het schitterende design van de waterpijp onderdelen trekt de aandacht van veel waterpijp liefhebbers. 

EXPERIENCE THE NEW QUALITY OF TASTE


Alle metalen accessoires van Milano en Gangsters live zijn gemaakt van roestvrijstaal. Daardoor zijn deze schitterende accessoires duurzaam en fijn in gebruik. De tabakskoppen van Gangsters live zijn gemaakt van echt klei. Het design van deze tabakskoppen zorgt voor een mooie gelijkmatige verbranding van jouw tabak of steentjes tijdens het roken.

ONTDEK DIRECT ALLE SMAKEN

COCONUT BLUE

Het is Milano en Gangsters live als eerste op de markt gelukt om
waterpijp steentjes te produceren die minstens nét zo lekker zijn als echt
tabak. Het gebruik van geselecteerde kwaliteit steentjes en de beste
aroma’s hebben geleid tot een perfecte smaakformule. Deze waterpijp
steentjes geven elke waterpijpliefhebber een zuivere en ultieme
smaakbeleving.

  • Géén nicotine
  • Géén teer
  • Minder schadelijk dan tabak
  • Onweerstaanbaar lekker
  • Ultieme smaakbeleving
  • Brandtijd van wel 60-90 minuten