30% korting op alle bestellingen boven de €100 met de code: KORTING30

WORDT VANDAAG NOG KLANT BIJ ONS

Wij verkopen onze producten niet alleen aan consumenten, maar ook aan groothandels, winkeliers en shisha lounges wereldwijd. Wij zijn de enige importeur van Gangsters live en Milano in: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. Voor groothandels, winkeliers en shisha lounges hanteren wij echter andere tarieven dan de tarieven in onze webshop.

Heb jij een groothandel, winkel of shisha lounge en ben je geïnteresseerd in één van onze producten? Stuur dan vrijblijvend een e-mailbericht naar groothandel@vendi-europe.com of neem contact met ons op via de andere aangegeven methoden

ONZE PRODUCTEN

  • Waterpijp tabak (binnenkort verkrijgbaar)
  • Waterpijp steentjes 
  • Waterpijpen
  • Waterpijp onderdelen
VRAAG CATALOGUS AAN

KORTINGEN

Wilt jij onze producten afnemen voor nog lagere tarieven dan de reguliere inkooptarieven die wij hanteren? Dat kan! Wij zijn natuurlijk al erg goedkoop, maar bij een vaste (maandelijkse) afname of grote bestellingen kunnen wij onze producten voor nog lagere tarieven aanbieden dan wij nu al doen aan bedrijven.

GROOTHANDEL@VENDI-EUROPE.COM

WAAROM KLANT WORDEN BIJ ONS?

Bestellingen die voor 16:00 (ma-vr) zijn gemaakt worden op de zelfde dag verzonden. Indien je liever de bestelling bij ons ophaalt is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wij leveren onze producten voor erg aantrekkelijke inkooptarieven. Daardoor zijn onze producten erg interessant voor bedrijven.

Door een persoonlijke service via WhatsApp bieden wij bedrijven een dagelijkse ondersteuning bij hun bestellingen.

MILANO ACCESSOIRES

BEKIJK NU

GANGSTERS LIVE ACCESSOIRES

BEKIJK NU